Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
5 berichten.
John en Jacqueline John en Jacqueline heeft geschreven op 2 februari 2023 om 19:13
Wij hadden best een wensenlijstje voor onze vakantie op Fuerteventura. Hier kwamen we zelf niet uit en schakelden MeeuwisseTravel in. Zij kwamen met voorstellen die nog beter waren dan ons wensenlijstje. Zo dachten wij bijvoorbeeld dat we met een glutenvrij dieet beter in een appartement konden verblijven dan in een hotel. Maar na een telefoontje van Carla naar een (echt superfijn en mooi) hotel was dit geregeld. Heerlijk gegeten zonder zorgen over het eten. Tevens vertrokken wij vanuit Düsseldorf wat wij eerder te ver weg vonden. Maar ook dit was heel makkelijk aan te rijden en zelfs de parkeerplaats was geregeld. De volgende keer gaan we direct naar MeeuwisseTravel en hebben we al veel eerder het vakantiegevoel te pakken !
Rob en Miranda Rob en Miranda uit Harderwijk heeft geschreven op 29 januari 2023 om 18:28
Heerlijke dagen gehad in Winterberg. Mooi en goed hotel. Ontbijt was heerlijk en uitgebreid, je kon er ook avond eten, lopend buffet. Was ook erg lekker. Kamers waren prima in orde, lekkere bedden en douche. Bedankt Carla voor het regelen voor ons 👍 en er was zelfs heel veel sneeuw.
Gerrit en Janna Gerrit en Janna uit Nunspeet heeft geschreven op 28 januari 2023 om 12:00
Genoten van een fijne vakantie in Winterberg. Rob en Miranda goed dat jullie dit door Carla hebben laten regelen was helemaal TOP Bedankt Carla !
Timmer Timmer uit Nunspeet heeft geschreven op 28 januari 2023 om 10:08
Prachtige vakantie gehad in Winterberg in Hotel Winterberg Resort met onze vrienden. Alles goed voor elkaar. Top geregeld door Carla.
Carla Meeuwisse Carla Meeuwisse uit Harderwijk heeft geschreven op 20 januari 2023 om 16:12
Welkom op mijn gastenboek. Ik nodig je graag uit om je vakantie-ervaringen hier te delen.